Kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sortiment
Valuta / Språk
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Erbjudanden
Populärt / Nytt
Reklam

Barn som väcker funderingar

Ny, uppdaterad upplaga 2015. Flera nya avsnitt! Omarbetad utifrån nya diagnoskriterier. En bok som vänder sig till pedagoger i förskola och förskoleklass. Gunilla Gerland och Ulrika Aspeflo visar konkret i denna lättillgängliga och tydliga bok hur man med kännedom om funktionsnedsättningar som autismspektrumtillstånd och ADHD kan göra stor skillnad för de här barnen. Genom kunskap om de utvecklingsområden som kan vara försenade kan du som pedagog tolka barnens beteende och hjälpa dem utvecklas. Med rätt hjälpmedel och bemötande kan de här barnen också vara en tillgång för gruppen!

Barn som väcker funderingar se, förstå och hjälpa förskolebarn med en annorunda utveckling.

Bok, 144 sidor.

Gunilla Gerland och Ulrika Aspeflo

I förskolan finns barn, ibland med en diagnos, oftare utan, som väcker funderingar. Det kan vara barn som inte riktigt fungerar i samspelet, som verkar ha ett annorlunda sätt att förstå, eller som rusar från det ena till det andra och inte kan lyssna.

Gunilla Gerland och Ulrika Aspeflo visar konkret i denna lättillgängliga och tydliga bok hur man med kännedom om funktionsnedsättningar som autismspektrumtillstånd och ADHD kan göra stor skillnad för de här barnen.
Genom kunskap om de utvecklingsområden som kan vara försenade, och de funktioner som kan vara nedsatta kan du som pedagog tolka barnens beteende och hjälpa dem utvecklas. Med rätt hjälpmedel och bemötande kan de här barnen också vara en tillgång för gruppen!

Om författarna:
Gunilla Gerland är utbildare och handledare med lång erfarenhet av barnneuropsykiatriska tillstånd.
Ulrika Aspeflo är logoped med inriktning mot kommunikation och samspel vid autismspektrumtillstånd.

Läsarröst:
Barn som väcker funderingar är mycket väl strukturerad, på helt rätt nivå och tydlig och informativ. Boken innehåller många exempel ur verkligheten, det är lätt att känna igen både förskolemiljön och barn man mött i sitt arbete.
Här finns kloka kommentarer och konkreta förslag som gör att man också känner att man får verktyg med sig att plocka fram i vardagen.
Jag tror att boken kommer att bli mycket uppskattad av, och vara till stor nytta för, förskolepersonal som möter dessa barn som just väcker funderingar.
Viktoria Ringkvist, barnskötare , Föräldrakooperativet Filifjonkan, Malmö

Lager:
Art.nr: 5
Vikt: 270 gram

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

Rätt att leka Leken är en källa till utveckling och lärande för a...
299kr
Copyright © Pavus Utbildning