Kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sortiment
Valuta / Språk
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Erbjudanden
Populärt / Nytt
Reklam

Autism, relationer och sexualitet

Boken bygger på intervjuer med föräldrar, personal och personer som själva har autism. I boken finns också en genomgång av litteratur och forskning. Boken utkom första gången 2005.

Röster om boken:

"Äntligen en bok om autism, relationer och sexualitet som jag kan rekommendera som svar på de många frågor jag får i detta ämne. Boken är unik genom att den utgår från beskrivningar av verkligheten ur så många olika perspektiv att den kan ge igenkänning och förståelse både till föräldrar och personal och till personer som själva har funktionshinder inom autismspektrum."

Helene Tranquist, Pedagog och utbildare, RFA Utbildningscenter Autism

"Gerland har skrivit en mycket viktig bok, mig veterligt den första i sitt slag, om relationer och sexualitet vid autism. Det är svåra ämnen. Gerland behandlar dem på ett föredömligt sätt: sakligt och med stor insikt i den specifika betydelsen av funktionshindret autism.
Boken innehåller mängder av levandegörande citat som bättre än någon sammanhängande lärobokstext bidrar till att man efter avslutad läsning faktiskt känner sig ha blivit en aning klokare. Alla som kommer i kontakt med autism i vardagen (d.v.s alla människor) borde ha nytta av att läsa den."

Christopher Gillberg
Professor i barn- och ungdomspsykiatri vid Göteborgs universitet och överläkare vid Barnneuropsykiatriska kliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.

Lager:
Art.nr: 33
Vikt: 230 gram

Kunder som köpte denna produkt köpte även:

Arbeta med autismspek... Denna andra upplaga, som utkom i augusti 2014, inne...
379kr
Infekterat beteende Infekterat beteende: Hur hjärna och immunsystem kom...
169kr
Utsatta föräldrar Boken "Utsatta föräldrar" av psykologen Lennart Lin...
225kr

Copyright © Pavus Utbildning